Hypotheken

Droomt u van een eigen woning, of misschien een ander huis?
AIN Financiële Diensten B.V. is een onafhankelijk assurantietussenpersoon. Wij zijn actief op het alle gebieden van de financiële dienstverlening. Onze taak is het om samen met u een inventarisatie te maken van de risico’s waar u mee te maken krijgt. We bekijken welke risico’s verzekerd moeten worden en adviseren u over producten die het best aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

U kunt erop vertrouwen dat wij kennis hebben van hypotheekzaken, verantwoorde hypotheekvoorstellen doen en de cijfers voor u toetsen aan de realiteit. Voor alle informatie op het gebied van hypotheken kunt u bij ons terecht. Er wordt door ons gekeken naar uw wensen en toekomstplannen, zodat er een goede inventarisatie gemaakt kan worden. Uw bruto- en nettolasten worden vergeleken en er wordt vooral aandacht geschonken aan de reeds bestaande voorzieningen. De gehele administratieve afwikkeling met de geldgever wordt door ons verzorgd. Ook zullen wij u, indien gewenst, behulpzaam zijn bij de notaris.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een zogenaamde second opinion. Regelmatig overtreffen wij de offerte van andere adviseurs door betere voorwaarden en/of lagere rentetarieven.