Verzekeringen

Tussen zekerheid en zorgeloosheid
Leven is bewegen. U maakt keuzes en omstandigheden veranderen. U kiest bijvoorbeeld voor een ander huis, u koopt een nieuwe auto, of uw gezinssamenstelling wijzigt. Ondertussen bent u zich bewust van mogelijke tegenslagen of calamiteiten. Temidden van al die veranderingen zoekt u een persoonlijke balans tussen zekerheid en zorgeloosheid.

Gratis vakkundige controle
Een regelmatige controle van uw verzekeringspakket biedt daarbij inzicht en geeft gemoedsrust. Achteraf weet u in ieder geval waar u aan toe bent en kunt u een gefundeerde beslissing nemen over het evenwicht dat voor u optimaal is. Als onafhankelijk tussenpersoon in verzekeringen verzorgen wij die controle vakkundig en gratis. Als dat u aanspreekt, loop dan gerust eens binnen, bel ons, of mail ons.

Altijd stand-by
Indien nodig kunnen we u objectief informeren over de mogelijkheden om u te verzekeren tegen de risico’s die voor u onaanvaardbaar zijn. U vindt bij ons de meest uiteenlopende verzekeringen en de bijpassende expertise onder één dak en dat is wel zo handig. Als u besluit tot een aanpassing of verandering van uw pakket nemen we al het papierwerk van u over, óók als u een claim indient. Sterker nog: juist bij een vervelende situatie kunt u op ons rekenen, altijd.